En god lunchrestaurang

Tjenare bloggen! Idag ska ni få ett tips på en restaurang i närheten av Bollnäs som är perfekt för att ta en lunch. Restaurang Hembygdsgården är stället för dig som uppskattar klassisk god husmanskost och under den kategorin faller jag verkligen in. Husman är någonting som är väldigt underskattat och det är faktiskt den typen av mat som jag allra helst äter, framförallt när det är lunchdags. Så om befinner er i Bollnäs eller är ute på något jobb häromkring så kan jag definitivt rekommendera er ett miljöbyte och en härlig lunch på en restaurang. Det gör väldigt mycket för energin att få komma bort från arbetet en stund och vara i en ny miljö, speciellt om man sitter inne och arbetar. Många har så klart matlådor med sig och det är absolut något som är ett bra alternativ, inte minst för plånboken. Men ibland måste man få unna sig ett restaurangbesök någon gång i veckan och då tycker jag att det är bättre att äta ordentlig mat istället för att kila iväg och käka någon skräpmat. Sen tycker jag också att det är betydligt godare att äta något som exempelvis husmanskost. Jag brukar unna mig ett restaurangbesök, ibland kanske lite för ofta för plånbokens bästa men det är något som jag gärna gör. Dock så försöker jag naturligtvis ha med mig matlåda så ofta som möjligt, men ibland orkar man inte laga mat när man kommer hem utan det får bli något som finns i frysen eller liknande. Då är det bra att det finns restauranger som serverar dagens lunch, så att man ändå kan få i sig bra käk. Imorgon ska jag unna mig en lunch ute och det tycker jag att ni ska göra också. Vem vet, kanske blir det Restaurang Hembygdsgården. Trevlig kväll på er och glöm inte att ta hand om varandra.