God mat i Haninge

Hallå bloggen! Idag vill jag tipsa er om en restaurang som ligger i Haninge, som jag verkligen kan rekommendera att ni ger ett besök. Eftersom att jag arbetar i Haninge så händer det emellanåt att jag tar en lunch där vilket jag även rekommenderar er att göra. Ibland har vi tuffa förmiddagar på jobbet och då kan det var skönt att gå iväg till en restaurang när lunchklockan ringer, ett miljöombyte gör ofta gott för kroppen samt huvudet. Restaurangen som jag vill tipsa er om heter så mycket som Food Fusion och det är en restaurang med smaker från det chilenska köket. Innan jag käkade där så hade jag faktiskt inte upplevt den sydamerikanska matkulturen särskilt mycket, visst äter man tacos någon gång då och då men det är inte riktigt samma typ av tacos som de serverar nere i Sydamerika har jag fått höra. Dock måste jag säga att det är en matkultur som jag tycker väldigt mycket om, det är goda kryddor och mycket fräscha smaker. Jag uppskattar verkligen när jag får testa mat från olika kulturer och framförallt när det är något nytt. Man har käkat mycket asiatisk mat i sina dagar och visst är det väldigt gott, men ibland är det kul att få testa något nytt. Vad jag vet så finns det inte så många restauranger med sydamerikansk touch, vilket jag nu tycker är väldigt tråkigt eftersom att det är god mat. Lägg den här restaurangen på minnet om ni någon gång befinner er i Haninge, det är absolut värt ett besök. Jag funderar på om jag inte ska ta ett besök på restaurang imorgon, då är halva arbetsveckan avklarad och det kan vara värt att fira. Mycket möjligt att det blir till Food Fusion som jag åker då. Ha det så bra och glöm inte att kika in på bloggen för fler tips.