Massage för hunden

God förmiddag eller som jag i dessa lediga tider kanske borde säga, god morgon! Semester innebär dagar med sovmornar och det är något som jag tycker väldigt mycket om. Hunden behöver visserligen rastas tidigt varje morgon men när det är gjort så är det raka vägen till sängen igen och jag har inga problem att somna om. På dagen schema står det regndroppsmassage, något som varken jag eller min hund har provat tidigare. Det är inte jag som ska få någon behandling utan jag hittade faktiskt en massör som erbjuder regndroppsmassage till hundar, så jag tänkte skämma bort min lilla vän och ge honom en behandling. Jag har läst lite om regndroppsmassage och hur vi människor oftast reagerar på det, men jag har inte en aning om hur min hund kommer reagera. Utifrån vad jag läst så verkar det vara en väldigt lugnande behandling som inger harmoni och avslappning hos mottager, förhoppningsvis är resultaten det samma på hundar. Min vovve är inte mer än tre år gammal så han är väldigt sprallig av sig, precis som en hund ska vara vid den åldern. Dock under sommaren är det så varmt och han blir så trött men ändå så sover han inte så mycket. Jag tänker att en avslappnande behandling kan ge honom lite energi så att han orkar med dagarna och jag hoppas att det inger en harmoni så att han kan somna när han är trött. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir och om vovven tycker om det så kan det mycket väl bli ett återkommande besök om några månader. En massagebehandling gör också alltid gott för muskler och leder vilket så klart är bra för såväl människor som hundar. Håll utkik på bloggen så kommer det en uppdatering så fort jag har tid för det. Ha det gott!