Vill inte städa mer

Hejsan hoppsan bloggen! Lat, slö och slarvig är några av de orden som min sambo brukar kalla mig. Jag kommer inte att kommentera om det är befogat eller inte, men jag kan gå med på att det ligger en viss sanning i det. Det är väldigt ofta som jag säger ”jag gör det sen” och det är enligt mig ett klockrent svar, men det är mycket möjligt att min sambo tycker rena motsatsen. Jag skulle städat för fem dagar sedan, men som ni förstår så är det ännu inte gjort. Anlita en städfirma är något som jag har försökt få igenom i vårat hushåll, men hittills har jag inte riktigt lyckats med det. Nu känns det däremot som att jag snart kan ha fått igenom det. Vi bor numera i ett hus centralt i Sundsvall så det är betydligt mer att städa än vad det var tidigare i lägenheten, vilket är ett bra argument för att behöva få hjälp av en städfirma. Sen hade vi även ett par kompisar på besök förra helgen och då kom vi in på det här med städning, varpå det visade sig att dom hade hemstädning en gång varannan vecka och det var dom väldigt nöjda med. Jag har därför sett min chans nu och tänker lägga in en sista stöt för att göra det till en del i våran vardag också. Det känns som att jag har samlat på mig tillräckligt med argument för att få igenom det här. Så klart är det en utgift men jag tänker att jag faktiskt kan stå för den kostnaden om det innebär att jag inte behöver städa mer. Det är ett par hundra i veckan och jag har fått en saftig lönehöjning som gör att det inte kommer påverka mig särskilt mycket. Förhoppningsvis får vi hit en städfirma inom en snar framtid.